Doe mee!

“Wij, glutenvrije bloggers, willen heel Nederland oproepen in de maand mei extra aandacht aan coeliakie te besteden. Om je alvast wat inspiratie te geven hebben we wat voorbeelden op een rijtje gezet van acties die je kunt uitvoeren”

shirtup
Voor maar € 9,95 (klik op het plaatje om te bestellen)

 

Koop ook zo’n te gek shirt of doe al je glutenvrije boodschappen voortaan in onze vrolijke linnen tas. Zo ziet iedereen waar jij voor staat! Je kunt onze merchandise kopen bij De glutenvrije markt.com, gewoon samen met al je andere glutenvrije boodschappen. Handig toch! Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

hippetas
Voor maar € 3,95 (klik op het plaatje om te bestellen)

 

Organiseer eens een glutenvrije picknick of gewoon een etentje met al je vrienden of buren. Vertel ze over wat coeliakie precies is en wat een glutenvrij dieet allemaal inhoudt. Veel mensen denken dat glutenvrije eters dit doen omdat het tegenwoordig ook een ‘hype’ is. Maar bijna niemand weet hoe serieus coeliakie eigenlijk is en wat de gevolgen zijn. Die zijn namelijk helemaal niet fijn!!

Download hier onze handige lesbrief, over Glutenvrij eten en coeliakie op school.

Download hier Onze poster 1poster 2, plak ze overal waar het mag, leg ze bij de buurtsuper of hang ze op school of je werk. Zo op het prikbord.

Lees op facebook wanneer en waar we zijn en kom langs!

Kijk zo nu en dan eens op deze website, bij nieuws vind je steeds weer updates en lees de actuele acties. Spread the word! 🙂

Like & share, twitter en instagram! De hele maand Mei en gebruik de hashtag #coeliakiemaand.

facebook
instagram
twitter
pinterest
vimeo