Het Bloggers Team

Glutenvrij naar School

Naam: Myrthe

Leeftijd: 33

Website: https://glutenvrijnaarschool.wordpress.com/

Hoe lang glutenvrij? Zelf heb ik geen coeliakie, maar mijn zoontje Damien wel. Hij is nu bijna vijf jaar glutenvrij.

Wat is je lievelingsgerecht? Pasta met gerookte zalm, broccoli en Boursin, en allerlei variaties hierop. Met het aanbod van verschillende soorten glutenvrije pasta in zelfs de supermarkt is dit zo makkelijk glutenvrij te maken, en het is ook nog eens lekker snel klaar.

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben teamleider van een secretariaat waar van alles rondom examens en diplomering afgehandeld wordt.

Wat doe je voor de Coeliakiemaand en waarom? Eind mei is Damien jarig, en aangezien ik het erg leuk vind om in de keuken te staan, is dat weer een fantastische mogelijkheid om aan familie en vrienden te laten proeven hoe lekker glutenvrij kan zijn. En dat het prima haalbaar is om dan alles glutenvrij te houden. Voor school en de BSO is het ook weer een mooi moment om te laten zien wat er als traktatie mogelijk is.

Daarnaast wil ik via mijn blog, Facebook en Instagram in mei extra aandacht geven aan informatie over coeliakie en glutenvrij eten.

Wat is het doel van je blog? In eerste instantie het informeren van ouders van de klasgenootjes van Damien. Maar verder vind ik het ook leuk om recente uitstapjes of nieuwe producten met familie en vrienden en andere geïnteresseerden te delen.