Glutenvrije Blog

Naam: Denise
Leeftijd: 32
Website: www.GlutenvrijeBlog.nl
Hoe lang zijn jullie glutenvrij? Mijn dochtertjes bijna 4 jaar, ik bijna 3 jaar.

Wat is je lievelingsgerecht? Ik en mijn jongste zijn gek op poffertjes. Ook zelfgemaakte pizza, in de Pizzamaker, vinden we heerlijk. Sinds kort heb ik de zoete aardappel gevonden…. daar ben ik echt helemaal weg van, gebakken in de oven of lekker als soep! Maar een echte traktatie is toch wel mijn zelfgemaakte appeltaart!!!

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben Brand Manager bij een distributeur van o.a. heerlijke glutenvrije producten. Als ik niet aan het werk ben, ben ik gezellig samen met mijn 3 meiden. Samen lekkere glutenvrije baksel maken!

Wat doe je voor de Coeliakiemaand en waarom? Samen met Elize, Annemiek, Gerry en Marlot zit ik in het bestuur van de Coeliakiemaand. Dit jaar heb ik alle contacten met onze sponsors, zorg ik ervoor dat we aanwezig zijn op evenementen en organiseer ik de 2e GlutenvrijeLunch.nl. Ook ben ik nog Penningmeester! Nu ik dit schrijf is het pas maart, dus er zal nog wel veel meer leuks mijn kant op komen 😀

In 2015 begon het eerste contact met Elize Vis. Ik vond/vind de Coeliakiemaand zo’n ontzettend goed idee dat ik hier wel meer van mijn tijd in wilde steken. Ik heb immers 3 meiden met coeliakie en zelf heb ik het ook, dus reden genoeg om mij in te zetten voor de stichting.
In de afgelopen twee jaar is er zo’n goede band ontstaan tussen Elize (de andere bestuursleden) en mij, we inspireren elkaar, wat vervolgens weer zorgt voor hele mooie samenwerkingen.

Wat is het doel van je blog? Ongeveer 4 jaar geleden merkte wij dat er flink wat mis was met onze jongste dochter van toen 1. Na allemaal medische mankementen was het voor mij klaar. Niemand wist wat er was… Uiteindelijk zijn we bij een kinderarts terecht gekomen en bleek dat Marina coeliakie had/heeft! Een half jaar later is gebleken dat mijn 2 andere dochters en ik ook coeliakie hebben.

Ik was in een glutenvrije wereld beland waar ik weinig vanaf wist. Om alles te bundelen begon ik GlutenvrijeBlog.nl, zo kon ik mezelf helpen en uiteindelijk ook anderen! Inmiddels maak ik allemaal lekkere baksels en plaats ik reviews over producten. Jammer genoeg is glutenvrij eten niet altijd even lekker, maar samen met mijn volgers gaan we de glutenvrije uitdaging aan. Op naar glutenvrij eten dat wel lekker smaakt!