Het Bloggers Team

Bakers and Fakers

Naam: Emmelou Green

Leeftijd: 32

Website: Ik blog op www.bakersandfakers.nl over over het bakken van gezonde -en minder gezonde, glutenvrije taartjes. Soms ook over vegetarische bitterballen en het nut van té dure koffie maar vooral over glutenvrije taartjes.

Hoe lang eet je glutenvrij? Ik eet al een tijdje glutenvrij maar de diagnose heb ik nog niet zo lang. Het was best een lange zoektocht om erachter ’t komen wat nu steeds al die buikklachten veroorzaakte. Gelukkig ben ik nu bijna vergeten hoe dat voelde.

Wat is je lievelingsgerecht? Mijn favoriete gerecht bestaat niet. Ik ben dol op eten en er zijn zó veel dingen die ik lekker vindt.
Als ik écht moet kiezen dan kies ik op dit moment voor de taartjes van Sharp Sharp, alleen al omdat ze er zo ontzettend perfect uitzien en ook nog heel gezond zijn.

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben illustratrice, designer en liedjesmaker. Daarnaast ben ik natuurlijk blogger.

Wat doe je voor de Coeliakiemaand en waarom? Ik heb deze website en de huisstijl van de Coeliakiemaand gemaakt. Dat doe ik omdat ik de Coeliakiemaand hartstikke graag steun. Als mensen door deze bloggerscampagne eerder een juiste diagnose krijgen dan help ik graag mee!

Wat is het doel van je blog? Met mijn blog hoop ik dat er meer ‘Bakers & Fakers’  komen. Mensen die net als ik op zoek zijn naar glutenvrije recepten die nét zo lekker (of nog lekkerder) zijn als de gewone recepten. De we-doen-het-wel-zelf-ers! De glutards die niet van plan zijn om ook maar iets op gebied van smaak in te leveren. De glutards die hun vrienden, zonder dat ze het weten of proeven, ook glutenvrij laten meegenieten! En daarna keihard schreeuwen, dat was glutenvrij!!! haha!!! écht!!! (iets soortgelijks doe ik trouwens ook erg graag met vegetarische recepten). Dus… Bakers and Fakers!