Maak het Glutenvrij

Naam: Marit Kuperus

Leeftijd: 23 jaar

Website: www.maakhetglutenvrij.nl – Maak het Glutenvrij

Hoe lang glutenvrij? Sind januari 2014 heb ik de diagnose Coeliakie.

Wat is je lievelingsgerecht? Pasta. Het liefst met zelfgemaakte zalmroomsaus, gorgonzolasaus of carbonara!

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben net afgestudeerd van mijn studie Commerciële Economie. In het dagelijks leven werk ik hard aan mijn website én ben ik freelance marketeer. Verder ga ik graag naar de bioscoop (ik heb een abonnement bij Pathé), houd ik van (interieur)shoppen en afspreken met vrienden.

Wat doe je voor de Coeliakiemaand en waarom? Dit jaar is het eerste jaar dat ik als blogger meedoe aan de Coeliakiemaand. Maak het Glutenvrij bestaat namelijk nog maar sinds 1 maart 2017. Ik hoop door deelname aan de Coeliakiemaand dat ik middels inspirerende content mede-coeliaken en hun omgeving kan helpen er het beste van te maken.

Wat is het doel van je blog? Mijn grootste doel is anderen inspireren en ze laten zien dat glutenvrij eten makkelijk en lekker kan zijn. Ik zie mijn blog meer als een platform waarop ik meer wil aanbieden dan alleen artikelen en recepten. Zo staan er op dit moment al twee grote kaarten online met honderden glutenvrije hotspots. Voor de toekomst heb ik nog bredere plannen, maar die houd ik nog even voor mezelf. Uiteindelijk wil ik zo goed mogelijk voorzien in de behoeften van glutenvrije eters.