Het Bloggers Team

Smaakvol Glutenvrij

Naam: Marleen

Leeftijd: 22 jaar

Website: smaakvolglutenvrij.nl

Hoe lang glutenvrij? Glutenvrij sinds oktober 2016 (Lactosevrij sinds januari 2017)

Wat is je lievelingsgerecht? Oef, dat is een lastige vraag! Ik heb niet echt een lievelingsgerecht. Ik vind namelijk héél veel dingen lekker!

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben assistent accountant van beroep. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om foto’s te maken, uit eten te gaan, op vakantie te gaan en om lekkere dingen te bakken en te koken. Wat ik vervolgens met alle liefde en plezier deel op mijn blog smaakvolglutenvrij.nl.

Wat doe je voor de Coeliakiemaand en waarom? Ik zal deze maand extra actief zijn op smaakvolglutenvrij.nl en social media. Daarnaast probeer ik een evenement te organiseren of ga ik helpen bij een evenement dat georganiseerd wordt. Mijn algemene doel is zorgen voor meer bekendheid over coeliakie. Het is namelijk van belang dat iedereen deze ziekte serieus neemt en weet dat niet iedereen vrijwillig glutenvrij eet!

Wat is het doel van je blog? Op mijn blog deel ik glutenvrije (en lactosevrije) recepten. Bij die recepten vermeld ik de prijzen van de ingrediënten, zo probeer ik inzichtelijk te maken dat glutenvrij koken en bakken lang niet altijd extra duur hoeft te zijn. Daarnaast deel ik op smaakvolglutenvrij.nl mijn ”glutenvrije vakantie ervaringen”, mijn ”glutenvrije dagjes uit ervaringen” en mijn ”glutenvrij uit eten ervaringen”. Anderen die ook glutenvrij moeten eten kunnen op basis van mijn ervaringen voor zichzelf bepalen of zij daar wel of niet graag heen zouden willen gaan. Op mijn blog deel ik verder nog algemene informatie over coeliakie en geef ik nog praktische tips.