Vrij van Gluten

Naam: Aniek

Leeftijd: 24

Website: www.vrijvangluten.com

Hoe lang glutenvrij? Ik ben nu ruim 3 jaar glutenvrij

Wat is je lievelingsgerecht? Mijn lievelingsgerecht, dit is heel lastig om er een te kiezen ik vind pizza heel erg lekker (dan wel de pizza uit Italië van Ristorante Biri in Bardolino). Maar als ik een gerecht zou moeten kiezen dat ik zelf kan koken dan gaat het pasta carbonara worden.

Wat doe je in het dagelijks leven? In het dagelijks leven ben ik student, ik volg de studie associate degree jeugdwerker. Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig om nieuwe recepten uit te proberen voor m’n blog.

Wat doe je voor coeliakiemaand en waarom? Voor de coeliakiemaand ga ik blogs schrijven over mijn leven met coeliakie en mijn eigen social mediakanalen inzetten om meer bekendheid te geven aan coeliakie. Ik wil dat mensen leren dat coeliakie een serieuze aandoening is, en dat mensen met coeliakie echt niet zomaar om een paar kilo af te vallen glutenvrij eten.

Wat is het doel van je blog? Met mijn blog wil ik laten zien dat glutenvrij eten hartstikke lekker kan zijn en dat de recepten helemaal niet moeilijk hoeven te zijn. Daarnaast ben ik voor mijn blog ook bezig om restaurants te delen waar ik zelf goede ervaringen mee heb.