Kick off meeting bij glutenvrije Bakkerij Met Zonder

Dit jaar werken maar liefst 23 bloggers samen om coeliakie bekender te maken en de Coeliakiemaand een nog groter succes te laten zijn dan vorig jaar! Zij stellen ons hier uitgebreider aan je voor. Begin april zijn wij achter onze laptops vandaan gekomen en naar Amsterdam gereisd voor een gezamenlijke kick off van de Coeliakiemaand. Het is niet alleen handig om elkaar live te spreken en te leren kennen, maar vooral ook heel leuk.

Ellen de Jong stelde haar glutenvrije Bakkerij Met Zonder ter beschikking voor onze kick off. Ellen’s bakkerij in Amsterdam is volledig glutenvrij en vrijwel geheel biologisch. Op woensdag tot en met zaterdag bakken zij en haar team vers glutenvrij brood en gebak.

Onder het genot van een kopje thee en glutenvrij lekkers leerden wij elkaar kennen, bespraken we de plannen voor mei en verdeelden wij taken. Daarna konden we nog winkelen bij de bakkerij.

Wij hebben zoveel ideeën opgedaan dat we wel drie Coeliakiemaanden kunnen vullen met spannende en zinvolle activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot het 1 mei is!

Bekijk hieronder de foto’s van onze bijeenkomst: