Marlot en Elize nemen afscheid van de Coeliakiemaand

De Coeliakiemaand is weer een tijdje voorbij, en het was hier dus vrij stil, maar inmiddels hebben we weer nieuws! Helaas nemen Marlot en Elize afscheid van de Coeliakiemaand. Lees hieronder hun berichten.

Afscheid Marlot

Marlot: “Afgelopen jaar mocht ik onderdeel worden van het Coeliakiemaand bestuur, na al eerder als blogger te hebben geholpen. Ik kan wel zeggen dat het een heel druk, maar ook mooi jaar is geweest. Het afgelopen jaar heb ik mogen meemaken hoe veel er komt kijken bij het zijn van bestuurslid. Hoewel alleen de maand mei onze actiemaand is, gebeurt er een hoop achter de schermen al maanden van tevoren. Zo hebben we in juni alweer bij elkaar gezeten om de maand na te bespreken en na te denken over de toekomst van de Coeliakiemaand. Jammer genoeg was dit ook gelijk mijn laatste vergadering en ga ik stoppen als bestuurslid. Voor mij is gebleken dat het bestuurswerk toch iets te veel van het goede was, naast mijn studies en werk.

Ik kijk met een goed gevoel terug naar het afgelopen jaar: een jaar waarin ik ontzettend veel geleerd heb en hoop mooie momenten heb meegemaakt. Maar het hoogtepunt blijft toch wel alle leuke reacties die tijdens de maand binnen komen. Zo tof om te lezen hoe enthousiast mensen erop reageren, door die reacties wist ik waarvoor ik deed!

Zowel aan mijn medebestuursleden als alle mensen die betrokken zijn bij de stichting: bedankt voor het mooie jaar en heel veel succes met de toekomst van de Coeliakiemaand!”

Afscheid Elize

Elize: Na een paar jaar bezig geweest te zijn met het opzetten en organiseren van de Coeliakiemaand is het voor mij tijd om afscheid te nemen als voorzitter van de stichting. Een dag heeft maar 24 uur, en voor mij past de Coeliakiemaand hier helaas niet meer in. Ik ben met veel andere leuke dingen bezig en merk dat ik dit meer prioriteit wil gaan geven.

De Coeliakiemaand heef me veel goeds gebracht en plezier en voldoening gegeven. Ik hoop van harte dat ik met mijn inzet voor de Coeliakiemaand ook een positieve bijdrage heb kunnen leveren aan het leven van andere mensen met coeliakie of glutensensitiviteit.

Alle vrijwilligers, bestuursleden, volgers en anderen: bedankt voor de mooie jaren! Denise, Gerry en Annemiek, veel succes met het runnen van de stichting!”

Met het vertrek van Marlot en Elize, kan de rest van het stichtingsbestuur best wat extra hulp gebruiken. Interesse? Mail naar info@coeliakiemaand.nl

3 gedachten over “Marlot en Elize nemen afscheid van de Coeliakiemaand”

 1. Lieve Marlot en Elize,
  Heel erg bedankt voor jullie inzet, jullie enthousiasme en jullie kritische noot. Ik zie alleen maar vanaf de zijlijn wat jullie allemaal gedaan hebben. En dat naast de rest van je leven: chapeau!

  Elize, het moet moeilijk zijn om de coeliakiemaand achter je te laten. Gelukkig kan je het achter laten bij 3 toppers. En hopelijk een paar nieuwe mensen er bij.

  Liefs, Mirjam

 2. Lieve Elize en Marlot,

  Ook van mij heel erg bedankt voor het opzetten van de coeliakiemaand en alles wat jullie er rondom hebben gedaan, ik heb zelf in een bestuur gezeten en weet dat het veel werk achter de schermen mee brengt. ik vond het fijn om met jullie samen achter de schermen te hebben gewerkt, wens de rest van het bestuur heel veel succes en hopelijk komen er een paar enthousiaste mensen voor jullie terug. We zien of spreken elkaar vast nog wel eens ergens. Heel veel succes beiden met alles wat jullie doen.

  Liefs Gerda

Reacties zijn gesloten.