Informatie en evenementen rondom de Coeliakiemaand

Het internet staat bomvol informatie over glutenvrij eten. Veel van die informatie is betrouwbaar, maar ook een groot deel niet. Hoe kom je er nu achter of de informatie die je op bijvoorbeeld Google tegenkomt klopt? En hoe weet je precies welke acties of uitspraken vanuit de Coeliakiemaand komen en welke niet.

De website van Stichting Coeliakiemaand

Als stichting vinden wij het belangrijk dat alle informatie die wij zelf via onze website verspreiden betrouwbaar is en zonder onjuistheden. Daarnaast willen wij alleen samenwerken met partners die betrouwbaar zijn. Wij doen ons best om alles wat op onze website staat helemaal te laten kloppen. Daarom baseren wij onze informatie op de website van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Dit is wat ons betreft de meest betrouwbare bron als het aankomt op informatie over coeliakie en een glutenvrij dieet. Mocht er toch iets verkeerds op deze site staan, dan vinden we dat erg vervelend en lossen het graag zo snel mogelijk op. Zie je iets geks, neem vooral even contact op via info@coeliakiemaand.nl.

Partners van Stichting Coeliakiemaand

Op onze site kun je ook links naar andere websites vinden. Wij werken er hard aan om te zorgen dat wij samenwerken met betrouwbare partners en wij controleren zo veel mogelijk of de informatie op deze websites ook klopt. Wij houden de mensen waarmee we samenwerken ten alle tijdens verantwoordelijk voor de informatie op hun eigen site, maar we doen natuurlijk wel ons best om overal juiste informatie te hebben staan, zelfs als het niet onze eigen site betreft.

Wanneer er onjuistheden gevonden worden op een site waarmee we samenwerken, brengen wij de betreffende persoon op de hoogte, en waar nodig verbreken we een samenwerking. Helaas zijn wij ook maar mensen, en kunnen we onmogelijk elke dag de enorme hoeveelheid informatie die wordt verspreid bekijken. Daarom vinden we het belangrijk om jullie te vragen ook zelf altijd alert te blijven en kritisch te kijken naar alle zaken die je, waar dan ook, op het internet vindt.  Kom je iets tegen waarover je twijfelt? Laat het ons dan weten via info@coeliakiemaand.nl.

Acties en evenementen tijdens de Coeliakiemaand

Tijdens de Coeliakiemaand worden verschillende acties en evenementen georganiseerd. Alle acties en evenementen die via onze eigen website worden gecommuniceerd zijn in overleg met ons tot stand gekomen. Deze acties ondersteunen dus ook de doelen van de Coeliakiemaand en wij houden zo goed mogelijk in de gaten of ze (blijven) voldoen aan onze eisen. Blijf echter altijd zelf opletten. Zeker als je ergens gaat eten, want hoewel we heel streng zijn (we weten immers uit eigen ervaring hoe vervelend het is om ziek te worden) kunnen we wederom niet overal de hele dag zijn om alles in de gaten te houden.

Natuurlijk worden er ook los van Stichting Coeliakiemaand acties georganiseerd. Dit kan heel leuk zijn! Wij willen echter wel duidelijk communiceren dat we als stichting een bepaalde standaard hebben waar acties aan moeten voldoen. Bij onze eigen acties controleren we dit, maar bij acties die niet in samenwerking met de Coeliakiemaand georganiseerd zijn, en dus niet op de website staan, kunnen wij dit niet doen.

Kom je ons logo bij een actie tegen die niet op de website staat? Meldt het ons! Je kunt een mail sturen naar info@coeliakiemaand.nl.

Lees ook onze Disclaimer eens.