Glutenvrij maakt mij blij

Naam: Maartje

Leeftijd: 36

Website: https://glutenvrijmaaktmijblij.wordpress.com

Hoe lang glutenvrij? Sinds augustus 2016 eet ik glutenvrij.

Wat is je lievelingsgerecht? Koken vond ik nooit leuk, maar sinds ik glutenvrij moet koken, zie ik het als een uitdaging. Door het verzamelen van recepten en het uitproberen ervan, wordt koken voor mij steeds leuker en kan ik langzaam ook weer genieten van eten. Lievelingsgerechten zitten vol groenten, daar ben ik dol op.

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik werk als schoolpsycholoog voor het Samenwerkingsverband Utrecht Primair Onderwijs. Tevens ben ik een zelfstandige praktijk Parelgolf gestart, met aanbod kinderyoga.

Naast mijn werk, ben ik graag in de natuur te vinden, met mijn hondje Goofy. Ik sport heel graag. Momenteel doe ik aan golfsurfen, yoga, zwemmen en tennis.

Wat doe je voor de Coeliakiemaand en waarom? Aangezien ik recent heb ontdekt glutenvrij te moeten leven, ben ik nog nieuw in deze ‘wereld’ en gaan zoeken op internet. De website van de Coeliakiemaand was gelijk een favoriet. Ik heb de eerste informatie daar kunnen vinden en vond deze informatie heel duidelijk. Ik hoop nu anderen verder te inspireren en informatie te delen over gluten en alles wat erbij glutenvrij leven komt kijken. Graag deel ik dus de informatie en promoot ik de week door het verspreiden van flyers en dergelijke.

Wat is het doel van je blog? Met mijn blog wil ik graag anderen inspireren en ervaringen delen rondom glutenvrij leven. Ik ben zo blij dat ik eindelijk een verklaring heb gevonden voor al mijn klachten. Glutenvrij maakt mij blij!