The Coffee Type

Naam: Marlot Bastiaenen
Leeftijd: 21
Hoe lang glutenvrij? Op 13 augustus 2013 kreeg ik te horen dat ik Coeliakie heb, dus eet ik nu alweer ruim 3,5 jaar glutenvrij.
Wat is je lievelingsgerecht? Eentje kiezen vind ik lastig, er zijn zoveel dingen die ik lekker vind! Ik word in ieder geval heel gelukkig van zalm pasta en van shoarma. Jammer genoeg beiden niet zo gezond, anders zou ik het vaker eten!
Wat doe je voor de Coeliakiemaand en waarom? Ik zet me in als bestuurslid voor de Coeliakiemaand. Binnen deze rol doe ik verschillende dingen zoals contact hebben met de media, het maken van foto’s en het bijhouden van de website.
Wat is het doel van je blog? Op dit moment ben ik nog een beetje zoekende in wat ik precies met mijn blog wil. Ooit begon ik onder de naam Gluutloos, omdat ik mensen die nieuw waren op het glutenvrije gebied wilde helpen met mijn ervaringen en recepten. Na een tijdje merkte ik dat dit toch niet helemaal bij me paste: ik raakte een beetje uitgeschreven, wilde mijn leven minder om coeliakie laten draaien en vond andere onderwerpen ook ontzettend interessant. Op mijn huidige blog deel ik nog steeds recepten (omdat het leven met Coeliakie ook lekker kan zijn!), maar schrijf ik ook over veel andere dingen. Ik probeer mensen te vermaken, te inspireren of aan het denken te zetten. Over het algemeen doe ik dit met lifestyle onderwerpen, maar dit wisselt – als de echte twijfelkont die ik ben – nog wel eens!